Sposób przygotowania:
Daktyle zalać ciepłą wodą i odstawić na około 15 minut. Wiórki wrzucić na rozgrzaną patelnię (część zostawić do obtoczenia trufli) i cały czas mieszając prażyć, aż się zrumienią (uwaga, łatwo je przypalić).
Uprażone wiórki umieścić w malakserze, dodać daktyle i połowę wody, w której się namaczały oraz pozostałe składniki. Następnie miksować aż do otrzymania gładkiej masy. Z masy ulepić równe kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach i wstawić do lodówki aż stwardnieją (około godziny). Smacznego !
Kontakt:
- 530 530 156
Dorota Lejkowska
OPINIA PACJENTA: Pani Dorota jest profesjonalistką w każdym calu. Córka miała problem z nadwagą i jednocześnie była strasznym niejadkiem. Dzięki pomocy Pani Doroty Kinga polubiła wiele dań i warzyw, których do tej pory nawet nie spróbowała, z wagą już też powoli dochodzimy do celu ...
12.09.2017
Twój komentarz