Przygotowanie:
Suszone owoce zalać ciepłą wodą i odstawić na ok. 30 minut. Orzechy włoskie krótko miksować na drobne kawałki, przesypać do miseczki. Do blendera włożyć odcedzone suszone owoce, cynamon, kakao i rum. Zmiksować na gładką masę. Do masy dodać rozdrobnione orzechy i ziarna kakaowca, w dłoniach ulepić niewielkie kulki. Obtoczyć w kakao i przełożyć do lodówki na ok. 30 minut.
Kontakt:
- 530 530 156
Dorota Lejkowska
OPINIA PACJENTA: Z Panią dietetyk bardzo dobrze się współpracuje. Ułożyła mi dietę pod kątem mojej choroby, z produktów które lubię i dopasowała wszystko do trybu mojej pracy zmianowrj. Samopoczucie rewelacyjne, waga poszła w dół a wyniki badań wróciły do normy. Wszystkim którzy się jeszcze ...
10.12.2019
Twój komentarz