Sposób przygotowania: Piekarnik rozgrzewamy do 220 stopni. Dynię dokładnie myjemy, przecinamy na pół i łyżką wyciągamy ze środka pestki. Następnie dynię kroimy w kostkę, nie musi być drobna, ani równa, ważne żeby wygodnie się jadło :) Dynię układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy tymiankiem. Wkładamy do piekarnika na około 30-40 minut, miękkość możemy sprawdzać widelcem. Upieczoną dynię wyjmujemy z piekarnika i wkładamy do miski. Posypujemy całość orzechami włoskimi i pokruszonym serem. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego!
Kontakt:
- 530 530 156
Dorota Lejkowska
OPINIA PACJENTA: Najlepsza decyzja w moim życiu - pójsć do dietetyka i wyjść lżejsza o 12 kilogramów i z o niebo lepszymi wynikami badań krwi . Panią Dorotę będę polecała każdemu!
28.12.2022
Twój komentarz